Telepathisch Communiceren met Je Kind

Wat je kind je eigenlijk wil vertellen...

In 6 weken je intuïtie versterken
& een nieuwe verbinding met je kind ervaren

Als gevoelige ouder heb je vaak een sterke intuïtieve connectie met je kind. Meestal voel je je kind al erg goed aan. Die intuïtieve connectie kun je ook verder ontwikkelen en bewust gebruiken, om telepathisch te communiceren met je kind.

In deze cursus leer je in 5 stappen om die intuïtie verder te ontwikkelen, bewust te gebruiken en om telepathisch te communiceren met je kind op ziels-niveau.

Zodat je beter begrijpt wat er in je kind omgaat en wat je kind nodig heeft en tegelijkertijd bewuster wordt van jezelf.

John Doe UI/UX Designer

"Sinds ik deze cursus ben gestart, voel ik me nog meer verbonden met mijn twee dochtertjes. Ik herken hun behoeftes snel en voel goed aan als er iets is. Geeft een heel fijn gevoel."

Is deze cursus iets voor jou?

  • Je bent de ouder van een sensitief kind en je wilt graag ontdekken hoe je hem of haar het beste kunt begeleiden. - Of je kind gelukkig is, waar het blij van wordt en wat je kind van jou, of bijvoorbeeld op school, nodig heeft.
  • Soms zie je dat je kind iets dwars zit maar kun je er niet precies achter komen wat het is of er met je kind over praten.
  • Je bent een intuïtieve ouder maar je bent je er nog niet altijd bewust van, of je twijfelt aan je ingevingen. Je zou het fijn vinden om je intuïtie meer open te stellen zodat je makkelijker, vaker en helderder oppikt wat er in je kind omgaat.
  • Je hebt het gevoel dat er soms wat stukjes van jezelf in de weg zitten in je ouderschap, in oude pijnplekjes of triggers, of dat je kind dingen van jou spiegelt en je wilt graag zo veel mogelijk opruimen van jezelf zodat de verbinding tussen jou en je kind zo helder mogelijk is.
  • Het voelt voor jou alsof intuïtief communiceren van nature bij het ouderschap hoort en je wilt je graag verder ontwikkelen als ouder en als mens.

  Als je jezelf herkent in één of meer van deze uitspraken dan is deze cursus allicht iets voor jou.


Intuïtief communiceren op ziels-niveau

Iedereen heeft intuïtie en iedereen kan (weer) leren om telepathisch, of intuïtief te communiceren. Voor kinderen is dit nog heel natuurlijk en ze vinden het vaak erg fijn om op deze manier hun stem te laten horen.

Telepathisch communiceren kan met kinderen van elke leeftijd: Van voor de geboorte tot na de pubertijd.

In de cursus leer je om intuïtief te communiceren op zielsniveau. Op zielsniveau zijn we meer gelijkwaardig, ouder en kind. De verhouding is dan juist vaak andersom: dat wij veel van onze kinderen leren. Zo kun je samen een sterk team vormen.

Op zielsniveau is het contact ontzettend warm, liefdevol en vaak met een vleugje relativerende humor. Het is ook heel erg eerlijk. Wanneer we op deze manier met onze kinderen communiceren kunnen ze vaak heel duidelijk laten weten hoe iets werkelijk in elkaar zit.

John Doe UI/UX Designer

"Wat een ervaring. Tranen stroomden over mijn wangen van liefde voor mijzelf, mijn kinderen. Aan het einde van de meditatie wist ik zelfs nog contact te maken met mijn dochter waar ik een hele moeilijke band mee heb. Het gevoel van de energie die loskwam tussen ons drieën was intens. Nothing but love."

In deze cursus leer je in vijf duidelijke stappen met meditaties en oefeningen hoe je zelf intuïtief kunt communiceren met je kind.

Na de cursus:

 • Wordt je intuïtie steeds sterker en zul je merken dat je vaker en helderder berichtjes van je kind oppikt.
 • Ontdek je wat je kind leuk of juist lastig vindt en wat het nodig heeft van jou als ouder, of bijvoorbeeld op school.
 • Begrijp je je kind beter en voelt je kind zich gehoord en begrepen door jou.
 • Ga je op andere manieren naar situaties te kijken en kun je samen oplossingen vinden die voor jullie allebei echt werken.
 • Kun je even in-checken bij je kind als jullie een tijdje niet bij elkaar zijn om te kijken hoe het gaat, even energetisch te knuffelen of je kind te steunen op afstand.
 • Kun je op van die baaldagen dat je je een slechte ouder voelt, die diepe connectie bewust opzoeken en weer even helemaal opladen in de onvoorwaardelijke liefde van je kind.
 • Heb je ontdekt welke oude pijnplekjes uit je eigen kindertijd en onzekerheden je soms nog in de weg zitten en hoe je je eigen innerlijke kind zelf kunt helen zodat de verbinding met je kind nog dieper en helderder wordt.
John Doe UI/UX Designer

"Wat me opvalt sinds ik gestart ben met de meditaties, is dat mijn zoon juist ook in het dagelijks leven heel erg het contact met me opzoekt, uitspreekt wat hij voelt en wat hij van me vindt: zo mooi. Het gevoel dat er nu al minder 'ruis op de lijn' zit!"

Wat gaan we precies doen in deze cursus?

In 6 weken stap voor stap je intuïtie versterken,

leren om telepathisch te communiceren en een diepere verbinding ervaren met je kind

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met:

Video's met belangrijke informatie, inzichten en tips hoe je de tools van die week kunt gebruiken voor jezelf en voor je kind. 

Oefeningen waar je die week mee aan de slag kunt en die je gelijk thuis kunt toepassen.

Een extra uitgebreide meditatie voor die week waarbij je diep in jezelf duikt. De meditaties kun je ook downloaden zodat je ze overal kunt luisteren.

Week 1: Bij jezelf komen en voelen

Week 2: Verbinden met je innerlijke antenne

Week 3: De hart-tot-hart connectie

Week 4&5: Ruis van de lijn verwijderen - de pijnplekjes uit je eigen kindertijd leren herkennen en helen.

Week 6: Intuïtieve conversaties met je kind

Vanaf de basis én met verdieping

Je leert mijn 5 stappen proces voor intuïtief communiceren dat zo opgebouwd is dat je zo helder en duidelijk mogelijk oppikt wat je kind je wil vertellen. Met de stappen kun je gelijk aan de gang, maar je leert ook hoe je elke stap kunt verdiepen. Het maakt dus niet uit of je net begint of al meer ervaring hebt.

Verder ontdek je waar jouw persoonlijke valkuilen zitten en hoe je die kunt herkennen en bespreken we veel praktische voorbeelden uit het dagelijks leven met je kind.

We besteden ook aandacht aan toestemming, grenzen en integriteit als je met kinderen werkt die niet van jezelf zijn, of al (bijna) volwassen zijn.​ Hoe dat werkt en hoe je dat kunt aanpakken.

In je eigen tijd en in je eigen tempo

Je kunt rustig in je eigen tempo en op momenten dat het jou uitkomt door het materiaal heen gaan. Het blijft minstens een jaar tot je beschikking en de meditaties kun je downloaden zodat je die altijd overal kunt luisteren.


John Doe UI/UX Designer

"Ik heb de cursus als een echt kado ervaren, voor zowel mijzelf als mijn gezin. Het was af en toe wel heftig, maar daardoor ben ik wel weer dichterbij bij houden van mijzelf gekomen. En daardoor ook weer dichterbij mijn kinderen en man gekomen. Ook heb ik het gevoel dat mijn intuïtie weer een boost heeft gekregen en ik ben er nog meer van overtuigd geraakt om te vertrouwen op mijn gevoel."

"Hallo, ik ben Leony


Mijn zoontje en ik hadden al voordat hij geboren werd telepathische gesprekken. Het voelt als een bijzondere luxe om een kind groot te brengen wat zelf vertelt wat hij wil en nodig heeft, en die ik altijd even kan vragen hoe hij over iets denkt als ik het zelf even niet weet. Hoewel het ook bijzonder confronterend kan zijn, zo’n spiegel die je telkens voorgehouden wordt.

Het telepathisch communiceren is niet iets wat ik altijd al deed. Ik heb het 'per ongeluk' ontdekte toen ik met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling bezig ging.

Na jaren van oefenen en groeien heb ik ontdekt welke stappen en vaardigheden je precies nodig hebt, wat de meest gemaakte 'fouten' zijn, hoe je die kunt voorkomen en hoe je het makkelijkst en helderste kunt leren telepathisch communiceren. Bijkomend voordeel is dat tegelijkertijd je intuïtie veel sterker wordt, je dichter bij jezelf komt en je je kind én jezelf beter gaat begrijpen.

In deze cursus heb ik alle kennis en ervaring van jaren samengebracht in een duidelijk stappen systeem, zodat jij deze verbinding en communicatie ook kunt ervaren als je dat wilt."

John Doe UI/UX Designer

"Wat ik ook heel prettig vind, is dat ik nu meer geduld heb en ruimte geef aan 'vervelende' emoties van de kids. Ik hoef het niet meer op te lossen en laat het er zijn en dit werkt wonderbaarlijk goed."

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in intuïtieve ontwikkeling en telepathisch communiceren met kinderen. Als je een sensitieve ouder bent, of de ouder van een sensitief- of nieuwetijdskind zul je merken dat je na deze cursus al heel snel veel meer oppikt van je kind. Ook grootouders, oppassers en mensen die beroepsmatig met kinderen werken kunnen de cursus volgen. 


In principe kan iedereen leren om intuïtief te communiceren. Het helpt als je al wat ervaring hebt met voelen, mediteren, bewust ademhalen, etc, maar het is absoluut niet noodzakelijk.Als je je aangetrokken voelt tot deze cursus is dat voldoende.Een aantal reacties van ouders uit de cursus:

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Sinds de cursus sta ik steviger in mijn schoenen, heb meer geduld en luister beter. Mijn dochter is rustiger en zekerder geworden. Het intuïtief bezig zijn, was voor mij nog een wirwar. Door jouw duidelijke en simpele uitleg begrijp ik het nu, kan ik het allemaal beter verklaren, waardoor ik me hier veel zelfverzekerder in voel. Fijn dat je overal praktijkvoorbeelden bij gebruikt. Ik vind het heel knap hoe je simpele bewoording kunt geven aan onbewuste ingewikkelde dingen. Dit maakt het toegankelijk en geeft tevens de diepgang waar (gevoelige) mensen naar zoeken."  - Rubya

Marc Stevens ( Web Design Media )

"De eerste keer dat ik energetisch knuffelde met de ziel van mijn zoontje was voor mij emotioneel... Ik vond het een hele fijne duidelijke cursus. Met genoeg informatie, duidelijk uitgelegd. Echt heel fijn, ik wist niet goed wat ik kon verwachten... maar ik vond het meer dan goed!! Sinds de cursus merk ik dat het zowel bij mezelf als bij mijn zoon positief veranderd is. Als er wrijving is kan ik er nu makkelijker doorheen ademen...en het ‘laten’. Aan mijn zoontje merk ik dat hij relaxter is.. Ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld. Echt super bedankt voor de mooie cursus, je uitleg en openheid."  - Patricia

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Wat een feest van herkenning en stukjes die op hun plek vallen. De meditaties zijn relaxed en goed te volgen. De kwaliteit, duidelijkheid, helderheid, opzet en informatie was bijzonder goed. Dit was wel echt super om te doen. Gewoon in je eigen tempo, eigen momenten én een facebookclub met vele uitwisselingen. Echt super bedankt Leony, ook voor je reacties en het laten zien dat je er echt bent voor iedereen en dat je meekijkt, luistert en reageert. Ik deed mee aan de cursus omdat ik al langer graag dieper contact met mijn zoontje wilde en de andere kindjes zonder fysiek lichaam. De cursus brengt je echt heel erg veel. Heel veel waardevolle inzichten die veel geluk en rust geven in je gezin."  - Willeke

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik deed mee aan de cursus om meer rust en liefde voor mijzelf te vinden en mijn kinderen beter te begrijpen en te begeleiden tijdens hun leven. Sinds de cursus heb ik sneller helder wat iets van mij is of de ander, waardoor alles er gewoon mag zijn. En dat geeft rust, zachtheid en liefde :-) Bij mijn kinderen merk ik ook een bepaalde manier van rust. En ik heb ook het gevoel dat ze zich meer gehoord voelen wanneer ze hun gevoel of emotie uiten. Ze worden vaak weer sneller rustig. De cursus is een "eye opener" en geeft veel inzicht, gevoel van herkenning en bevestiging. Het geeft ook rust en een liefdevol gevoel. En een gevoel van dat het klopt wat je verteld in de cursus."   - Siebrich

Laatste kans :-)

Na jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben met kinderen en ouders over de hele wereld, is het tijd voor een nieuw project. Ik heb in die jaren cursussen ontwikkeld waar ik trots op ben en die al veel ouders geholpen hebben.

Daarom wil ik jou, mocht je het gevoel hebben dat het iets voor je is natuurlijk, nog één keer de gelegenheid bieden om de cursus te volgen.
Alleen nog in september kun je je aanmelden voor de cursus. Daarna stop ik.

Voor een lagere prijs en zonder bonussen of persoonlijke begeleiding. Wel volledige toegang tot alle video's, meditaties en oefeningen, die je later mag downloaden zodat je ze altijd kunt terugkijken.

Als je meedoet aan de cursus krijg je direct online toegang. Later mail ik je dan nog hoe je heel eenvoudig met een klik alles kunt downloaden en bewaren zodat je altijd iets terug kunt kijken.

Aanmelden Telepathisch Communiceren met je Kind

Doe je ook mee?

Hieronder kun je je aanmelden. Alleen nog in september

Je kunt dan gelijk beginnen met de eerste module.

De volledige 6 weekse cursus Telepathisch Communiceren is € 248,-

Je kunt nu nog meedoen met 60% korting voor:  € 98,-

Je kunt je plek reserveren door hieronder op de knop ‘Aanmelden’ te klikken. Daarna wordt je doorgestuurd naar een beveiligde betaal omgeving met Paypal, iDeal of MisterCash.

Betaal je liever in 2 termijnen van €49 dan kun je de link onder de paarse knop gebruiken.

Wil je de cursus liever in 2 termijnen van €49,- betalen?
Dat kan: Klik hier

Meer reacties op de cursus:

Marc Stevens ( Web Design Media )
Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik deed mee aan de cursus om zoveel mogelijk te begrijpen wat mijn kind nodig heeft en eer vanuit mijn hart en intuïtie te leven. Het meest waardevolle in de cursus was voor mij het gericht oefenen met de meditaties en vrijwel direct effect zien en voelen. De praktische benadering van de cursus die tegelijkertijd veel ruimte biedt voor andere ervaringen, waardoor ik dichter bij mezelf gekomen ben en beter leer luisteren naar mijn lichaam/gevoel. Jouw positieve instelling (openheid en eerlijkheid) waardoor ik niet het gevoel krijg te falen als moeder/persoon. Het klankbord op Facebook, waar ik veel uit de reacties van anderen heb geput (support en verbondenheid). Het raakt me allemaal enorm en vult me met dankbaarheid!! Sinds de cursus merk ik dat ik nog fijngevoeliger ben dan ik al was. Ik heb meer focus, inwendige rust, ben minder fluffy in mijn energieveld. Ik raad de cursus zeker aan voor mensen die wat meer spiritueel in het leven staan of in elk geval daarvoor open staan, juist omdat het zo praktisch is en helemaal niet zweverig!”

Renske

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Sinds de cursus voel ik van alles intuïtiever aan, krijg bij heel veel grote en kleine beslissingen vanzelf ja/nee door. Ik deed mee aan de cursus om meer inzicht te krijgen in de behoeftes van mijn zoontje. Hij is nu aan het einde van de cursus veel rustiger en blijer, en vooral weer wat minder aanhankelijk aan mij. Ik zou de cursus absoluut aanbevelen aan andere ouders. Heel veel waarde voor het geld. Telepatisch leren communiceren in een aantal stappen en ook nog aan jezelf werken in de tussentijd. Ik heb mijn eigen aspecten een plekje gegeven en ben weer in verbinding gekomen met mezelf. Ik ben verbaasd dat het zo makkelijk gaat als ik stap voor stap jouw uitleg volg!” - Anoniem

"Sinds de cursus merk ik dat ik mijn energie bij me kan houden en ook de rustige mama kan zijn. Ik voel meer vrijheid. Vooral emotioneel. Lekker in je eigen bubbel blijven, aspectjes aandacht geven en dan terug naar de dingen die op het programma staan. De meditaties vond ik heerlijk. Alleen jouw stem horen was vaak al voldoende. Super muziek op de achtergrond. Ik zocht verdieping op werkgebied, als energetisch therapeut, en dat gaat voor mij altijd hand in hand met moederschap. De cursus is in één woord: GEWELDIG. Verheugde me iedere week weer op de nieuwe module. Heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Lichtheid en gevoelens van geluk en tevreden zijn kwamen geregeld naar voren. Fijne afwisseling tussen informatie en oefeningen. Goed te overzien. Toepasbaar op ieder niveau. Het effect is vrijwel meteen merkbaar." - Peggy

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik vond de cursus heel goed. Vooral omdat je je eigen tempo kan bepalen en makkelijk tussen de modules kan switchen. Ik deed mee aan de cursus omdat ik graag mijn kinderen beter wil begrijpen, mijn ‘zielenrommel’ op wil ruimen en ik wil ze graag begeleiden op hun spirituele pad. Dankzij de cursus heb ik beter contact in het dagelijks leven. Ik ben mezelf beter gaan begrijpen. Het hoofdstuk over alle aspecten was voor mij een echt aha moment. Dingen waarvan ik dacht dat die al opgeruimd waren kwamen weer te voorschijn. Ook de eerste module waarin gesproken word over de gelijkwaardige zielen maakte heel veel duidelijk. Door intensief aan mezelf te werken voelde ik dat mijn zoontje ook veel rustiger en duidelijker naar mij toe werd. Sinds de cursus merk ik dat ik bewuster met beide kinderen bezig ben. Ik houd rekening met mijn aspecten en kan beter met mijn emoties overweg. Dankjewel voor deze intensieve mooie cursus. Ik heb weer mogen groeien, stapjes vooruit mogen zetten en mijn kinderen in hun volle licht mogen voelen.” - Babs

Marc Stevens ( Web Design Media )

Ik deed mee aan de cursus om beter te begrijpen en accepteren wat er speelt in het leven van mijn kind en tussen hem en mij. Sinds de cursus merk ik veel meer rust, meer acceptatie van mezelf en mijn kind. De meditaties zijn heel goed te volgen, een thuiskomen bij de rust en de woorden. Een feestje om ermee bezig te zijn. De meditaties zijn zo heerlijk rustig ingesproken, precies goed en heerlijk om in je lichaam te zakken… Het is een ontzettende boeiende cursus en ervaring en ik heb veel van mezelf kunnen ervaren en dichterbij mijn kern gekomen en daar naar gaan leven. Ook het continue erbij zijn van jou Leony geeft een ontzettende houvast en heerlijke energie. Fantastisch en motiverend. Het zijn geweldige tools en op een simpele manier uitgelegd wat ontzettend goed binnenkomt. Voor iedereen te volgen en er zijn gelijk veranderingen.” - Sheila

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik heb gewerkt met kinderen met een ernstige verstandelijke beperking en als gezinsbegeleider van kinderen/jongeren met een beperking en vind het super boeiend om te ontdekken wat er in hun leefwereld gebeurd. Sinds de cursus merk ik in moeilijke situaties dat er vaak meer ontspanning is gekomen. Bij mezelf merk ik dat er steeds meer laagjes naar boven komen om te helen en ik krijg gemakkelijker inzicht in hoe dit samenhangt met mijn zoontje. Een stukje groei in mijn persoonlijke ontwikkeling en de invloed die de meditaties kunnen geven op verschillende situaties vond ik heel waardevol. De inhoud van de cursus is perfect. Ik hou heel erg van begeleidende meditaties en ik vind je stem erg prettig, dus voor mij was dit echt een bonus. Ik vond het ook heel erg fijn dat er met je meegekeken kan worden en je dingen kunt delen/meelezen met medecursisten. Dit maakt het voor mij net een stukje waardevoller en leerzamer. Als je geïnteresseerd ben in persoonlijke groei in combinatie met je kind(eren) is de cursus zeker een aanrader.” Anoniem

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Sinds de cursus merk ik bij mezelf vooral dat ik rustiger ben. Dagelijks me gronden en bij mezelf komen, voelt heel goed. Bij de kinderen voel ik sneller aan wat de behoeftes zijn. De cursus verhelderd veel. De video’s zijn fantastisch! Oefeningen en meditaties waren heel duidelijk. Ook heel fijn om op Facebook terecht te kunnen bij jou en de andere cursisten.” Anoniem

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik was nieuwsgierig geworden naar de telepathische communicatie. Ik denk dat ik me meer kan ontwikkelen op dit gebied en had vertrouwen in jouw manier van kennis overbrengen. Ik vind de kennis die je deelt heel logisch en inzichtelijk. Vanuit mijn werk als psycholoog herken ik veel maar toch is dit een veel meer spirituele benadering en dat spreekt mij aan. Ik denk dat ik voor mezelf de stappen leren om bij jezelf te komen en contact te maken met je kind het meest waardevol vind. Dus eigenlijk de hele cursus Mooi en leerzaam! Je warme betrokkenheid voel je erdoorheen. Ik vind het heel mooi dat ik tot een inzicht ben gekomen over mezelf dat ik niet wist terwijl ik al erg zelfbewust ben. Ik merk dat het me helpt als ik bij mezelf blijf door die oefeningen te doen. Het lijkt of mijn zoontje me aan het bedanken was steeds door me uit het niets te knuffelen of te zeggen dat hij me lief vindt.” Anja

Marc Stevens ( Web Design Media )

“De eerste keer dat ik energetisch knuffelde met mijn zoontje was voor mij emotioneel… Ik vond het een hele fijne duidelijke cursus…met genoeg informatie, duidelijk uitgelegd. Er was genoeg tijd om te oefenen…ik kon soms niet wachten om met de nieuwe module te beginnen. Echt heel fijn, ik wist niet goed wat ik kon verwachten… maar ik vond het meer dan goed!! Ik deed mee aan de cursus om zelf op zielsniveau te kunnen communiceren om erachter te komen wat er daadwerkelijk achter het ‘probleem’ zit. En ook dat ik m’n eigen innerlijke kind stukjes kan helen. Sinds de cursus merk ik dat het zowel bij mezelf als bij mijn zoon positief veranderd is. Als er wrijving is kan ik er nu makkelijker doorheen ademen…en het ‘laten’. Aan mijn zoontje merk ik dat hij relaxter is.. Ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld voor de cursus…Echt super bedankt voor de mooie cursus je uitleg, en openheid.”Patricia

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Wat een feest van herkenning en stukjes die op hun plek vallen. De meditaties zijn relaxed en goed te volgen. De kwaliteit, duidelijkheid, helderheid, opzet en informatie was bijzonder goed. Dit was wel echt super om te doen. Gewoon in je eigen tempo, eigen momenten én een facebookclub met vele uitwisselingen. Echt super bedankt Leony, ook voor je reacties en het laten zien dat je er echt bent voor iedereen en dat je meekijkt, luistert en reageert. Ik deed mee aan de cursus omdat ik al langer graag dieper contact met mijn zoontje wilde en de andere kindjes zonder fysiek lichaam. De cursus brengt je echt heel erg veel. Heel veel waardevolle inzichten die veel geluk en rust geven in je gezin.” – Willeke

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Hele nuttige en praktische tools. Ook de meditaties heel prettig. Mijn aspectjes en triggers herkennen en erkennen. Liefdevol naar mezelf zijn precies zoals ik ben in plaats van een perfecte moederrol nastreven. Ik liep met enige regelmaat tegen ‘lastige’ situaties aan met mijn kinderen en ben er van overtuigd dat ik meer op hen af kan stemmen. Sinds de cursus lukt het steeds beter om elke dag bij mezelf te komen. Ik merk dat ik meer ruimte geef aan de kids bij ‘lastige’ emoties. De cursus brengt zoveel in gang. Het helpt echt om dichter bij jezelf te komen, meer liefde voor jezelf te leren voelen, precies zoals je bent. Om van daaruit ook te connecten met je kind/ziel is fantastisch. De oefeningen zijn gewoon heel praktisch. De opbouw van de cursus ook. Wat ik ook super vind, is dat ik toegang blijf houden tot de cursus en de Facebookgroep. Heel waardevol!” – Anoniem

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Sinds de cursus sta ik steviger in mijn schoenen, heb meer geduld en luister beter met oprechte aandacht. Mijn dochter is rustiger en zekerder geworden. Ik heb ontdekt dat ik al veel meer weet dan ik me besef. Het intuïtief bezig zijn, was voor mij nog een wirwar. Door jouw duidelijke en simpele uitleg begrijp ik nu het waarom en hoe en kan ik het allemaal beter verklaren, waardoor ik me hier veel zelfverzekerder in voel. Fijn dat je overal praktijkvoorbeelden bij gebruikt. Ik vind het heel knap hoe je simpele bewoording kunt geven aan onbewuste ingewikkelde dingen. Dit maakt het toegankelijk en geeft tevens de diepgang waar (gevoelige) mensen naar zoeken.” – Rubya

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik deed mee aan de cursus om meer rust en liefde voor mijzelf te vinden en mijn kinderen beter te begrijpen en te begeleiden tijdens hun leven. Sinds de cursus heb ik sneller helder wat iets van mij is of de ander, waardoor alles er gewoon mag zijn. En dat geeft rust, zachtheid en liefde Bij mijn kinderen merk ik ook een bepaalde manier van rust. En heb ook het gevoel dat ze zich meer gehoord voelen wanneer ze hun gevoel of emotie uiten. Ze worden vaak weer sneller rustig. De cursus is een “eye opener” en geeft veel inzicht, gevoel van herkenning en bevestiging. Het geeft ook rust en een liefdevol gevoel. En een gevoel van dat het klopt wat je verteld in de cursus.” – Siebrich

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik heb altijd interesse gehad in telepathisch communiceren. Ik voelde dat ik bij jou enorm goed op mijn plek zou zitten; de taal die je spreekt voelt als een warm bad en geeft veel herkenning. Sinds de cursus heb ik meer inzicht in mijn aspectjes, zelf liefde, inzicht en handvatten bij het telepathisch communiceren. Ik merk meer rust in mezelf en meer vertrouwen en helderheid in mijn eigen intuïtie. Ook heb ik meer contact met de kinderen. Alleen al de videos vond ik enorm leerzaam en kostbaar. De meditaties erbij maken het als een cadeautje voor jezelf.” – Marcia

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik deed mee aan de cursus om contact te kunnen maken met mijn kinderen maar ook met andere kinderen in een soort coach sessie. Sinds de cursus merk ik dat de kinderen rustiger zijn en kan ik me meer openstellen… De meditatie om je eigen energie terug te roepen en energie van anderen neutraal terug sturen was voor mij nieuw en heel waardevol! De cursus is duidelijk, heldere uitleg, mooi geïllustreerd.” – Gudrun

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik zie de cursus als een enorme verrijking op mijn levenspad en die van mijn kind. Ik deed mee aan de cursus om mijn intuïtie te versterken en mijn kind beter begrijpen. Sinds de cursus merk ik dat ik ook meer ontvankelijker ben. Het meest waardevolle tot nu toe heel vind ik het dicht bij jezelf komen en het opruimen. Op deze wijze kunnen communiceren met je kind heeft zijn weerslag op alles in positieve zin. De meditaties zijn heel plezierig. De intensiteit was door jouw stem en rust optimaal.” – Mirella

Terug

Ook meedoen?

Klik op de paarse knop hieronder om je aan te melden voor de cursus: