Balans in Jezelf - Balans in Je Kind

Praktische energy-tools voor gevoelige ouders en ouders van gevoelige kinderen

In 8 weken meer balans, rust & harmonie 
in jezelf, in je kind, in je huis!

De cursus Balans in Jezelf - Balans in je kind is speciaal ontwikkeld na jarenlange ervaring met gevoelige ouders en ouders van gevoelige en/of temperamentvolle kinderen. 

Deze cursus helpt je om stap voor stap dicht bij jezelf te komen en te blijven. Om balans te vinden, rust en harmonie te creëren in je dagelijks leven; in jezelf én voor je kind.

Ontdek stap voor stap hoe je met je emoties en energie om kunt gaan zodat je ontspannen en vanuit verbinding kunt opvoeden. Hoe je met bijvoorbeeld driftbuien, of angst van je kind om kunt gaan. Maar natuurlijk ook met bijvoorbeeld je eigen ongeduld, angsten of onzekerheden. Zodat het rustig en gezellig is in huis. En je je kind kunt ondersteunen om op te groeien met zelfvertrouwen

Je komt er achter waar jouw persoonlijke triggers, valkuilen en onverwerkte gevoelens zijn die je nog in de weg zitten. Die zorgen er bijvoorbeeld voor dat je in een reactie schiet of niet rustig kunt blijven - terwijl je dat wel zou willen. Of dat je sommige dingen zo lastig vindt, dat bepaald gedrag of uitspraken je zo vervelend kunnen raken, waar je grootste angsten of zorgen vandaan komen... Je leert ze in de cursus helder zien. Je ontdekt ook waar deze onbewuste dynamieken vandaan komen. En vooral natuurlijk hoe je hier uit kunt groeien en het makkelijker maakt voor jezelf en voor je kind. 

We werken in deze cursus met de meest effectieve energie-tools, met uitgebreide meditaties en met praktische oefeningen die je gelijk kunt toepassen. 

In de cursus bespreken we veel praktische tips en voorbeelden uit het dagelijks leven met je kind. Zodat je precies weet hoe je alle tools kunt toepassen en wat je kunt doen in 'lastige' situaties met je kind of voor je kind.

John Doe UI/UX Designer

“Het verschil in gedrag is echt bijzonder! Ik voel me zelf veel rustiger en merk het aan de kinderen ook. Ik merk het verschil nu al! De jongste luistert opeens beter en uit zich nu ook veel meer. Het lijkt wel of hij zich meer begrepen voelt door mij en dat dat hem rustiger maakt. Echt bedankt ik ben er nog steeds heel blij mee!”  -

Ann

Wat gaan we precies doen in de cursus?

In 8 weken stap voor stap balansharmonie creëren

voor jezelf én in je gezin

  • Deze Balans cursus is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve ouders en ouders van hoogsensitieve kinderen.
  • De cursus is intensief en transformerend en we werken met de diepere en onderliggende patronen die jij in je energie hebt zodat je echt verandering gaat merken. 
  • Je ontdekt niet alleen je eigen onbewuste patronen en welke invloed die hebben op jou en je kind. Maar ook hoe je die inzichten en tools in het dagelijks leven kunt gebruiken om je gevoelige kind te ondersteunen.

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met:

Video's met belangrijke informatie, inzichten en tips hoe je de tools van die week kunt gebruiken voor jezelf en voor je kind. 

Oefeningen en energy-tools waar je die week mee aan de slag kunt en die je gelijk thuis kunt toepassen.

Een extra uitgebreide meditatie voor die week waarbij je diep in jezelf duikt. De meditaties kun je ook downloaden zodat je ze overal kunt luisteren.

Je kunt de cursus helemaal in je eigen tempo doen en je houdt minstens een jaar toegang tot de cursus dus je kunt altijd stukjes later weer terugkijken.

Hier is een klein overzicht van wat we onder andere gaan doen in de 8 weken:

Week 1: De basics & Terugkomen bij jezelf

Week 2: Gronden, voor jezelf en voor je kind

Week 3: Je eigen ruimte innemen & De connectie met jezelf​

Week 4&5: Triggers & je eigen innerlijke kind helen

Week 6: Jij & Je kind. Balans en zelfvertrouwen

Week 7: Omgaan met de wereld om je heen & 'lastige' mensen of situaties

Week 8: Verder & Verdieping​

John Doe UI/UX Designer

"Ik wist niet zeker of de cursus iets voor mij was en of ik er wel tijd voor ging maken maar ik ben zó blij dat ik het wel gedaan heb! Je uitleg is heel prettig en duidelijk en ik heb het rustig stap voor stap in mijn eigen tempo gedaan. Ik merkte al heel snel verschil bij de kinderen ook! Het belangrijkste voor mij is denk ik dat ik nu weet wat ik kan doen in lastige situaties en dat het echt werkt. Ik heb zelf meer vertrouwen en rust. We hebben minder botsingen en de kids luisteren opeens beter naar mij haha! Nogmaals bedankt ik ben super blij dat ik jouw cursus ben tegengekomen!" - Siska

"Hallo, ik ben Leony


15 jaar geleden ontdekte ik dat ik anders was. Hoogsensitief. Ik kon maar met moeite functioneren in die tijd en ik zag gevoeligheid meer als last dan als talent.

Met vallen en opstaan leerde ik steeds beter begrijpen hoe het allemaal werkte. Ik was niet langer een slachtoffer van mijn gevoeligheid, maar ontwikkelde mijn talent voor intuïtie, het waarnemen van energie en telepathisch communiceren. 

Ik begon mijn eigen praktijk in 2008 om andere 'sensitivo's' te ondersteunen en gaf cursussen over de wereld van energie. Maar het was pas nadat mijn zoon geboren werd in 2011 dat ik mijn echte passie vond: Het begeleiden van hoogsensitieve ouders en hoogsensitieve & nieuwetijdskinderen.

Ondertussen werk ik al jaren met sensitieve ouders en kinderen over de hele wereld.

Met deze cursus wil ik je stap voor stap laten zien en laten ervaren wat er mogelijk is voor jou als je je energie in balans brengt."

Wat andere ouders zeggen over de cursus:

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik deed mee aan de cursus omdat mijn zoontje en ik vermoedelijk allebei hooggevoelig zijn. Dat leidde nog wel eens tot uitdaging en botsingen. Sinds de cursus begrijp ik zo veel beter wat er gebeurd tussen ons en vooral wat ik zelf doe haha... en de meditaties werken echt. Ik voel me rustiger, ben veel duidelijker, ik merk mijn grenzen veel eerder... slapen is niet meer zo'n drama en er is gewoon veel meer rust in huis.”  

- Lia

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Ik wist niet zeker of deze cursus geschikt voor mij was omdat ik al aardig wat ervaring heb met meditatie en persoonlijke ontwikkeling maar ik ben heel blij dat ik toch heb meegedaan. Je uitleg is zo ontzettend duidelijk en helder. Vooral module 4 was een eye-opener. Betere uitleg dan in de coachingsopleiding die ik gevolgd heb. De tools zijn heel praktisch, toepasbaar en verschil is vrijwel direct merkbaar. Nu nog verder oefenen tot het een gewoonte wordt. Nogmaals bedankt!"  - Christine

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Het mooiste verschil wat ik merk sinds de cursus is dat de kinderen naar elkaar ook veel zachter zijn geworden. Meer open zijn, samen spelen... Er is echt meer harmonie in huis zoals je zei. Heel bijzonder hoe dat allemaal werkt!"   - Marloes

Is deze cursus iets voor jou?

Deze cursus is bijzonder geschikt voor sensitieve ouders of opvoeders en ouders van sensitieve en/of temperamentvolle kinderen, maar kan ook voor grootouders, verzorgers of mensen die met kinderen werken behulpzaam zijn.


Je wilt je graag verbonden voelen met jezelf, met je kind en bent niet bang om het diepe in te duiken. Als je het liever oppervlakkig houdt dan is deze cursus minder geschikt. We kijken zeker naar dagelijkse situaties met je kind en uitdagingen die je daarin tegenkomt, maar we gaan vooral ook een stapje verder en dieper zodat je echt bij de kern komt waar onbalans ontstaat - in jou, in je kind, of in jullie dynamiek - en op te lossen is. 


Het helpt als je enigszins een open mind hebt en bereid bent om op een liefdevolle manier, eerlijk naar jezelf te kijken. Kinderen spiegelen vaak onze gevoelens, energie en overtuigingen. Daar is geen oordeel over; het is alleen handig om je er bewust van te worden en het kan je helpen groeien als ouder en als mens.Laatste kans :-)

Na jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben met kinderen en ouders over de hele wereld, is het tijd voor een nieuw project. Ik heb in die jaren cursussen ontwikkeld waar ik trots op ben en die al veel ouders geholpen hebben.

Daarom wil ik jou, mocht je het gevoel hebben dat het iets voor je is natuurlijk, nog één keer de gelegenheid bieden om de cursus te volgen.
Alleen nog in september kun je je aanmelden voor de cursus. Daarna stop ik.

Met 67% korting en zonder bonussen of persoonlijke begeleiding. Wel volledige toegang tot alle video's, meditaties en oefeningen, die je later mag downloaden zodat je ze altijd kunt terugkijken. 

Als je meedoet aan de cursus krijg je direct online toegang, Later mail ik je dan nog hoe je heel eenvoudig alles kunt downloaden en bewaren zodat je altijd iets terug kunt kijken.

Aanmelden Balans in Jezelf - Balans in Je Kind

Doe je ook mee?

Je kunt je alleen in september nog aanmelden hieronder.

Je kunt dan gelijk beginnen met de eerste module.

De prijs voor de volledige 8-weekse cursus Balans is € 298,- 

Je kunt nu nog meedoen met 67% korting voor € 98,-

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de cursus door hieronder op de paarse knop te klikken.

Je komt dan op de registratiepagina waar je je gegevens in kunt vullen en veilig via iDeal, Paypal of Bankcontact / Mister cash kunt betalen.

Je krijgt direct toegang tot de cursus. Voordat ik stop met Free Happy Children krijg je nog 2 maanden de tijd om al het materiaal eenvoudig te downloaden, zodat je het altijd kunt bewaren en terugkijken. Je krijgt hier vanzelf een e-mail over als je meedoet met de cursus.

Meer reacties op de cursus:

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Ik wilde je alvast bedanken voor je fantastische cursus. Ik heb 2 gevoelige kinderen die ook nog een sterke wil hebben dus dat is best pittig soms! Ik ben nu in week 6. Zelfs oma merkte al op dat er meer rust is in huis. Ik heb het gevoel dat ik meer houvast heb. Ik voel me steviger en zelf ook rustiger" - Helena

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Mijn oudste vindt het reuze interessant allemaal. Die doet de oefeningen mee en gebruikt ze ook op school! Super werkt het. Ondertussen heeft mama zelf nog wel wat te oefenen hahaha ;-) " - Fernande

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Ik ben superblij mee te doen aan de cursus. Ik merk ook echt dat ik sneller bij mezelf kan komen en daardoor rust kan vinden die ook doorstraalt naar mn kind :-)  Dank voor je mooie cursus!" - Claire

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Bedankt voor de fantastische cursus. Ik kan het iedereen echt aanraden. Ik vond het heel bijzonder en leerzaam. En ook echt toepasbaar! Ik merk nu al dat mijn dochter veel sneller tot rust komt.” - Iris

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Met mijn zoontje gaat het goed. Hij zit lekkerder in zijn vel. Hij kan nog steeds heel heftig reageren, maar ik heb meer rust dat er niks ernstigs aan de hand is en hij gewoon temperamentvol reageert. Ik zit daardoor minder in zijn energie en het drama vloeit duidelijker sneller weg.” - Nina

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik merk nu al dat ik dichter bij mezelf kan blijven en ook meer ruimte heb voor de gevoelens van mijn kinderen” - Tea

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Als eerste wil ik even zeggen: "Wauw, wat een prachtige cursus en wat ben ik blij dat ik er voor gekozen heb om er aan mee te doen" Zoveel herkenning en daarbij de mooie meditaties die ook heel goed voelen. Dat ervaar ik allemaal als heel fijn! Veel dingen die je beschrijft herken ik en door je heldere verhaal valt voor mij nu ook het één en ander op z’n plek." - Rachelle

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik pas trouwens inderdaad de een en andere oefening van je in mijn dagelijks leven toe. En het helpt- met name het energie loslaten van anderen en het terughalen van eigen energie. Ik ben duidelijk minder moe en kan nu zelf naar een indoor playground met de kids ( ging vroeger niet..) Ik heb het idee dat ik mijn leven weer een stuk terug heb.- Jessica 

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik ben super enthousiast over de cursus! Ik vond het heel erg inspirerend en mooi! Voor mij is jouw informatie echt een missing link in al het persoonlijk werk wat ik al gedaan heb. Ben er zó blij mee!” - Johanna

Marc Stevens ( Web Design Media )
"Ik wil je bedanken voor je inspirerende en inzichtgevende cursus en je openhartigheid! Ik vond het super leuk. Het is precies wat ik nu nodig heb in mijn eigen (spirituele) groei en in relatie tot mijn zoontje."
Marc Stevens ( Web Design Media )

“Zo.. ik kan niets anders zeggen dan: 'Wat een waardevolle cursus'. Het filmpje over het fluffy wolkje riep zoveel herkenning op.. een gevoel van ontroering zelfs, alsof bepaalde stukjes eindelijk op zijn plek vallen.. En dan de oefeningen.. Wauw.. Ik merk dat het steeds beter lukt om ook bij drukte om me heen bij mezelf te komen, te aarden, te centeren en te verbinden.” - Mirella

Marc Stevens ( Web Design Media )
"Het grote verschil voor mij, ten opzichte van het wolkje wat is was, is vooral dat de gemoedstoestand / mening van een ander niet bij mij blijft hangen, maar dat die er gewoon mag zijn, naast mijn eigen zijn. Als ik de bubbel ervaar, voel ik mij ook helemaal in mijn zachte kracht staan. En dat is bijzonder fijn!" - Anoniem
Marc Stevens ( Web Design Media )

“Ik merk ook dat ik veel van je inzichten nu weer door mag geven in mijn eigen praktijk. Heel mooi en leerzaam” - Deborah

Terug

Ook meedoen?

Klik op de paarse knop hieronder om je aan te melden voor de cursus: