Algemene Voorwaarden & Disclaimer – Leony Vandebelt

Algemene Voorwaarden, Copyright & Disclaimer

Je bent ten alle tijde volledig zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt naar aanleiding van de informatie die ik deel. De sessies en cursussen zijn geen vervanging van reguliere psychologische of medische begeleiding. Dit geldt voor alle informatie die ik aanbied, inclusief maar niet beperkt tot: mijn website, cursussen, meditaties, artikelen, sessies, emails en Facebook groepen.

De teksten en reacties op de website kunnen je een idee geven van mogelijke resultaten van mijn werk en dat wat anderen hebben ervaren. Aangezien iedereen anders is en veranderingen altijd plaatsvinden volgens jouw eigen innerlijke wijsheid kunnen specifieke resultaten nooit gegarandeerd worden. De testimonials en reacties op mijn website en in mijn emails zijn van mensen die met mij gewerkt hebben in sessies en/of cursussen.

Copyright:

Copyright © Free Happy Children. Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, geluiden en andere materialen op deze site zijn eigendom van Free Happy Children, worden gebruikt met toestemming of onder licentie.

Het is vrij toegestaan de artikelen van deze website te delen mits voorzien van bronvermelding en zonder veranderingen, aanpassingen of toevoegingen.

Het is nooit toegestaan om informatie uit het besloten deel van de website -content waarvoor je je aan moet melden of moet betalen- inclusief maar niet beperkt tot de online cursussen en de balans challenge, te delen in welke vorm dan ook.

Geen enkele reproductie van welk deel van de site en andere materialen van Free Happy Children dan ook mag worden verkocht of verspreid voor commerciële doeleinden of worden veranderd. 

Geen enkele reproductie van welk deel van de site en andere materialen van Free Happy Children dan ook mag worden opgenomen in enig ander werk of publicatie, in welke vorm dan ook, tenzij hiertoe vooraf, schriftelijk toestemming is verleend.

Online Cursussen:

De aankoop van een online cursus is definitief. Na betaling krijg je direct toegang tot het eerste deel van de cursus. Er is daardoor geen bedenktijd of herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om geld terug te krijgen van online cursussen (ook niet gedeeltelijk). 

De aankoop van een cursus is ook definitief wanneer je in termijnen betaalt. Je gaat hiermee een betalingsverplichting aan voor het gehele bedrag.

Mocht onverhoopt en na herinnering betaling van het volledige bedrag uitblijven dan stuur ik de opdracht door naar een incassobureau. De kosten hiervan zijn voor rekening van de betreffende cursist.

Je kunt mijn gratis artikelen lezen, mini cursus volgen en meditaties luisteren om een beeld te krijgen van hoe ik werk en of dat bij jou past, zodat je de juiste keuze voor jou kunt maken.

Een online cursus is voor één persoon en het is niet toegestaan om de cursus of je inloggegevens te delen met anderen. Het inlog-systeem is automatisch hiervoor beveiligd en bij misbruik worden je inloggegevens geblokkeerd en verlies je toegang tot de cursus.

Live Workshops:

Af en toe geef ik een live workshop. Na betaling van een live workshop is je aanmelding definitief en is annuleren niet meer mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan als je zelf verhinderd bent en dat van te voren doorgeeft.

Privacy:

Deze website maakt gebruik van cookies om geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag te verzamelen. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. Deze cookies worden niet gedeeld met Google of andere derden.

Overige informatie:

Free Happy Children is onderdeel van Elenya
Kvk-nr: 01151630
BTW nr: NL195249884B01
Email: Leony at freehappychildren.nl